JE BENT HIER:  HOME  >  MENUKAARTEN

MENUKAARTEN

De menukaart van Hemingway’s Cuba weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegenkwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden.

Tapas@Home

Geen zin om dagen in de keuken te staan of gewoon lekker zin in tapas? U kunt vanaf nu tapas, hoofdgerechten, cocktails en sangria afhalen bij de Via Vecchia! Klik op onderstaande link en vul u bestelling in. Vanaf 4 tapas krijgt u er gratis brood en aioli bij.

Bestellingen voor 16:00 uur kunnen dezelfde dag worden opgehaald op het geselecteerde tijdstip tot uiterlijk 18:00 uur. Bestellingen die na 16:00 uur zijn verzonden kunnen de volgende dag dat we open zijn op het geselecteerde tijdstip worden opgehaald. Verwarm bij thuiskomst de te verwarmen tapas nog 10 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Selecteer uw bestelling!

Liever catering aan huis? Vanaf 20 personen verzorgen wij een geheel buffet voor u, eventueel met bezorgen en ophalen van de afwas!

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA