JE BENT HIER:  HOME  >  ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

“Le Daiquiri in la Floridita and le Mojito in le Bodequita”

Beroemde woorden van Ernest Hemingway.  Hemingway’s Cuba is gebaseerd op le Bodequita en de fantastische levensstijl van de beroemde schrijver. De prachtige cultuur, sfeer en heerlijke cocktails van Cuba, waar Hemingway verliefd op werd, is de basis die u bij ons kunt vinden. Of u nu lekker een paar tapa’s neemt, heerlijk dineert, cocktails drinkt, salsa wilt dansen of een prachtig feest geeft, Hemingway’s Cuba biedt tal van mogelijkheden om de sfeer van Cuba en het Caribische gebied te proeven.

Speciaal voor grotere gezelschappen hebben we tal van verschillende arrangementen. We geven verschillende workshops en proeverijen, organiseren groepsuitjes, verzorgen diners tot 80 personen en feesten tot 150 personen. Veel is mogelijk, van gezellige uitjes en borreltjes tot grotere all-in feesten.

In het submenu staan al onze arrangementen, maar mocht u toch liever iets anders willen, dan maken we natuurlijk graag een afspraak om het te bespreken. Telefonisch zijn we bereikbaar op 050 589 34 09 en u kunt ook via het contactformulier uw specifieke wensen aangeven.

Valentijn
Valentijn
Valentijn

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA