JE BENT HIER:  HOME  >  ARRANGEMENTEN  >  WORKSHOPS EN PROEVERIJEN

WORKSHOPS EN PROEVERIJEN

Wilt u eens meer dan uit eten alleen? Hemingway’s Cuba biedt - eventueel in combinatie met één van de andere Via Vecchia restaurants Cervantes, Boccaccio of Moro - een aantal leuke activiteiten speciaal voor vrienden, familie of collega’s aan. Gecombineerd met een goed diner de garantie voor een geslaagde avond!

Cocktailworkshop (€ 21.50 p.p.)

It's Cocktail-Time! Welkom in de wereld van mixen, stirren, schenken en shaken. Leer in deze workshop alles over cocktails van de Mojito of Cosmopolitan, tot een White Russian of een klassieke Margarita, hoe ze je ze maakt, wat erin gaat en hoe je ze presenteert. En natuurlijk het belangrijkste hoe je ze drinkt!

Neem plaats achter, of aan de gezellige bar van Hemingway’s en binnen no time shaken jullie onder begeleiding van een professionele barman de lekkerste cocktails. Gezellig en vooral veel fun om met je vrienden, collega's of huisgenoten te doen! (Vanaf 8 personen)

Neem er eventueel ook een borrelplateau bij, een heerlijk selectie van verschillende tostades en hapjes (40 stuks voor € 25,-)

Wijnproeverij (€ 19.50 p.p.)

Gezellig met vrienden of collega’s een middag heerlijke wijnen proeven onder begeleiding van onze wijnkenner. Hij zorgt er voor dat u al uw zintuigen leert gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen. Wijnen uit alle regio’s kunnen aan bod komen. Leer alles over het maken van wijn, de verschillende druivensoorten, de wijngebieden, de tradities, hoe te proeven en nog veel meer. De groepsgrootte kan variëren van 8 tot 25 personen.

Voor meer informatie bel ons op 050-5893409.

arrangementen
arrangementen"
arrangementen

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA